Rüyada yediği yemeği tükürmek

Rüyada yediği yemeği tükürmek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada yediği yemeği tükürmek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda aslında neler olup bittiğini anlamanız zor olabilir.

Rüyada yediği yemeği tükürmek rızıksız kalacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına alamet eder.

Rüyada yediğini tükürmek çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yemeğe tükürmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzındaki yemeği tükürmek böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına yorulur.

Rüyada yemeği tükürmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada yemeğin içine tükürmek güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yemek yediğinizi görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüyü yemek yedirmek karlı işler alacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments