Rüyada birinin tırnağını kesmek

Rüyada birinin tırnağını kesmek gücünün azalacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, her şeyin yenileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, yakın akrabadan gelecek habere, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, ev sahibi olacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Rüyada birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Rüyada tırnağını derin kesmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayak tırnağının kesmek manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına tabir olunur.

Rüyada uzun tırnak kesmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin tırnağını kesmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada kendi tırnağını kesmek varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına delalettir.

Rüyada camide tırnak kesmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments