Rüyada kendi tırnağını kesmek

Rüyada kendi tırnağını kesmek şansının ve bahtının döneceğine, konfor içinde olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yönetici olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, hayatının alt üst olacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda net kararlar vermeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada tırnağı kökünden kesmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ölen birinin tırnağını kesmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölünün tırnak kesmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir başkasının tırnağını kesmek inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine işarettir.

Rüyada birinin tırnağını kesmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, mallarının da hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada kedi tırnağı kesmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına delalettir.

Rüyada birinin tırnak kesmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments