Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, bir süre belini doğrultamayacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada ölü tırnağı kesmek akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işarettir.

Rüyada ölünün tırnağını kesmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ölü birinin tırnağını kesmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün tırnak kesmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya alamet eder.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağını kesmek bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına, kızına daima sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi tırnağını kesmek aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada başkası tarafından tırnağı kesmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, iyilik ve hayır bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments