Rüyada ayak tırnağının kesmek

Rüyada ayak tırnağının kesmek hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada ayak tırnağının kesmek gördüyseniz:

  • Sorunlarınızın çözümü için bildik yerlerde çok yeni kimseler aramalısınız.

Rüyada ayak baş parmağının tırnağını kesmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak tırnağı kesmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada birinin ayak tırnaklarını kesmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada ayak tırnağını kesmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının ayak tırnaklarını kesmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, yarasını saracağına inanılır.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Rüyada el ve ayak tırnaklarını kesmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments