Rüyada annenin tırnağını kesmek

Rüyada annenin tırnağını kesmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, gülmek suretiyle şifa bulacağına, rahatın yerine geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada annenin tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Kimseyi değiştiremezsiniz, insanları oldukları gibi kabul etmeniz durumundaysa, ilişkilerinizi kuvvetlendirebilir veya farklı şeyler deneyerek ilişkilerinizi canlandırabilirsiniz.

Rüyada annenin tırnağını kesmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına rivayet eder.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek variyet sahibi olacağına, keyifli olacağına delalettir.

Rüyada başkasının ayak tırnağını kesmek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnak eti kesmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada el ayak tırnağı kesmek geleneklere aykırı ve islami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek tırnağı kesmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine rivayet eder.

Rüyada el tırnağı kesmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin tırnağını kesmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments