Rüyada ölünün tabutunu taşımak

Rüyada ölünün tabutunu taşımak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız kimselerin düşüncelerini dinlemeniz sizin için doğru bir yaklaşım olabilir.

Rüyada ölü tabutu taşımak mutlu bir evliliğe, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve allah’ın lütuflarına ereceğine işaret eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak toplum içindeki saygınlığının artacağına, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına inanılır.

Rüyada bebek tabutu taşımak önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine tabir olunur.

Rüyada tabutu taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak malının ve aşının da çoğalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada babasının tabutunu taşımak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments