Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, endişelerinden kurtulacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, amacına ulaşacağına, çok büyük bir acı duyacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin tabutunu taşımak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının tabutunu taşımak mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, üzücü olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada babasının tabutunu taşımak rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine alamet eder.

Rüyada tabutu tek başına taşımak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak yaşamına bakacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada annenin tabutunu taşımak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabutu taşımak ana baba için büyük bir ev alınacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments