Rüyada ölü tabutu taşımak

Rüyada ölü tabutu taşımak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yeni duygular tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölü tabutu taşımak gördüyseniz:

  • Ya da eğitmeniniz veya babanız olabilir.

Rüyada ölü birinin tabutunu taşımak yenileneceğine ve can bulacağına, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölünün tabutunu taşımak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Rüyada ölü tabutu taşımak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü tabutta taşımak sorunlarının ortadan kalkacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada babasının tabutunu taşımak hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, fırsatların heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek tabutu taşımak çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet eder.

Rüyada tabutu taşımak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına yorulur.

Rüyada tabutu tek başına taşımak kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments