Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, pişman olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine yorulur.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Eşyalarınız hasar görebilir ya da ev aletleriniz bozulabilir.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından tabancayla vurulduğunu görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin tabancayla vurulduğunu görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada tabancayla sırtından vurulduğunu görmek kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, kötü giden işlerin düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla kalbinden vurulmak gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments