Rüyada boynundan tabancayla vurulmak

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada boynundan tabancayla vurulmak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına inanılır.

Rüyada tabancayla boynundan vurulmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada tabancayla birinin vurulduğunu görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine işarettir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Rüyada tabancayla başından vurulduğunu görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada başka birinin tabancayla vurulduğunu görmek maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, alım gücünün artmasına işarettir.

Rüyada tabancayla vurulduğunu görmek kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tabancayla vurulmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, elindekileri de kaptıracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments