Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, kalp kırıklığı olacağına, istediği yola çıkacağına delalettir.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız olasıdır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, inancından sapacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Rüyada başkasının ayak parmaklarının kesildiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, ticarette şansının düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada parmakların kesildiğini görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmaklarının kesildiğini görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada şehadet parmağının kesildiğini görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine işaret eder.

Rüyada orta parmağının kesildiğini görmek küslükleri gidereceğine, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments