Rüyada birinin öpücük attığını görmek

Rüyada birinin öpücük attığını görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, hem de zengin biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin öpücük attığını gördüyseniz:

  • Yemek konusunda abartılı davranışlarınız olabilir.

Rüyada birinin öpücük attığını görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada öpücük vermek müşterilerinin çoğalacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına alamet eder.

Rüyada birine öpücük atmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada öpücük yollamak başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada öpücük atmak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada at kafası kesmek eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine delalet eder.

Rüyada atlı süvari görmek gelirinden yana memnun olacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments