Rüyada at kafası kesmek

Rüyada at kafası kesmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada at kafası kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler stresi azaltabilir.

Rüyada atın kafasını kesmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada at kafası kesmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada yılanın kafasını kesmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin kafasını kesmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına delalettir.

Rüyada balık kafası kesmek konfor içinde olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalettir.

Rüyada baltayla kafa kesmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada insan kafa kesmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına inanılır.

Rüyada koyun kafası kesmek hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Sultan

Rüyada atı kestiğimi kafasını beyaz atlerini bıçakla kestiğimi gôrüyorum