Rüyada birine öpücük atmak

Rüyada birine öpücük atmak güçten düşeceğine, yorulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine işaret eder.

Rüyada birine öpücük atmak gördüyseniz:

  • Sağduyudan uzak teklif veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada birine öpücük atmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada öpücük atmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada öpücük vermek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin öpücük attığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada öpücük yollamak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada kırmızı gül atmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere sigara atmak sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına işaret eder.

Rüyada kürekle toprak atmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments