Rüyada öpücük vermek

Rüyada öpücük vermek bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine inanılır.

Rüyada öpücük vermek gördüyseniz:

  • Tatmin olmadığınız konularda karşınızdaki kişilerin duygularınızı bilmesini sağlamalısınız.

Rüyada öpücük atmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada birine öpücük atmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada öpücük vermek her zaman çok mutlu olacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada öpücük yollamak hükmünün geçmeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına inanılır.

Rüyada birinin öpücük attığını görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments