Rüyada merdivenden atlayarak inmek

Rüyada merdivenden atlayarak inmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek gördüyseniz:

  • Duygularınız veya egonuz nedeniyle amatör bir imaj çizme riskiniz olabilir.

Rüyada merdivenden atlayarak inmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada uzun bir merdivenden inmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada biriyle merdiven inmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada gülerek merdiven inmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada merdivenden ters inmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman merdiveninden inmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına rivayet eder.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada arabayla merdivenlerden inmek malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments