Rüyada öpücük yollamak

Rüyada öpücük yollamak yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, ardından bu kişiye açılacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, küslüklerin biteceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada öpücük yollamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda sizi zorlayan veya size ultimatomlar veren kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada öpücük yollamak insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birinin öpücük attığını görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada birine öpücük atmak zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına delalet eder.

Rüyada öpücük atmak işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada öpücük vermek rahat bir hayatı olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi hacca yollamak başarısının artacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşini askere yollamak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını askere yollamak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments