Rüyada öpücük atmak

Rüyada öpücük atmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına delalettir.

Rüyada öpücük atmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Rüyada öpücük atmak karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına rivayet eder.

Rüyada birine öpücük atmak dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada öpücük vermek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada birinin öpücük attığını görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine delalet eder.

Rüyada öpücük yollamak övgü dolu sözler duyacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balğam atmak toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada anneye yumruk atmak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiye taş atmak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments