Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, kişinin güzel işler yapacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda ağladığını gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak çok iyi işler ortaya konacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin omzunda ağlamak eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada omzunun kırıldığını görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, duygularının karşılık göreceğine tabir olunur.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments