Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına işarettir.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına inanılır.

Rüyada birinin omzunda ağlamak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın omzuna yatmak girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments