Rüyada omzunun kırıldığını görmek

Rüyada omzunun kırıldığını görmek evdeki birinin yolculuk yapacağına, çok rahat edeceğine, iyilik ve hayır bulacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada omzunun kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmaların incelenmesi gerekiyor.

Rüyada omzunun kırıldığını görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, güç alacağına alamet eder.

Rüyada birinin omzuna yaslandığını görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına yorulur.

Rüyada birinin omzunda taşınmak kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada omzuna el atmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada omzunda el görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine işarettir.

Rüyada omzuna dayanmak beklediklerini duyacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada birinin omzuna yattığını görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments