Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, insanlarla arasının açılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Rüyada güvercinin omzuna konduğunu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz güvercinin omzuna konduğunu görmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun omzuna konduğunu görmek acılarını dindireceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin konduğunu görmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işarettir.

Rüyada güvercinin başına konduğunu görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına rivayet eder.

Rüyada başına güvercin konduğunu görmek ağız tadına kavuşacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada güvercinin eline konduğunu görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada kelebek konduğunu görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments