Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, kendi çok iyi hissedeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, bekar ise evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak gördüyseniz:

  • Hayallerinizi gerçekleştirmek istiyorsunuz.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak güven kaybına uğrayacağına, tövbe etmeden vefata yorulur.

Rüyada arkadaşının omzunda ağlamak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzunda ağladığını görmek kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına işarettir.

Rüyada birinin omzunda ağladığını görmek saygınlığının da artacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işarettir.

Rüyada birinin omzunda ağlamak rızkın artacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin omzuna yaslanmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin omzuna başını yaslamak maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments