Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak borçlarını ödeyip kurtulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, duyduğu endişenin iki kat artacağına delalet eder.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir açıklamadan veya pozisyonunuzu almadan önce olayları her açıdan ele almanızda fayda var.

Rüyada omzuna yaslanıp ağlamak yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin omzuna yaslanmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek omzuna yaslanmak zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, ailesini de mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yaslanmak sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin omzuna yaslanmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına inanılır.

Rüyada erkeğin omzuna yaslanmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada omzuna yaslanmak uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments