Rüyada birinin mum yaktığını görmek

Rüyada birinin mum yaktığını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, sosyal konumunun değişeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin mum yaktığını gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar vermeniz veya dalgınlıkla yanlış şeyler yapmanız olasıdır.

Rüyada yanan mumu söndürmek hakkını savunamayacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada çok sayıda mum görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, haram mala yorulur.

Rüyada siyah mum görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda mum yakmak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine alamet eder.

Rüyada yanan mum görmek kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada kibritle mum yakmak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine inanılır.

Rüyada sönmüş mum görmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mum çalmak sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments