Rüyada mum çalmak

Rüyada mum çalmak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine inanılır.

Rüyada mum çalmak gördüyseniz:

  • Bazı kararlar almanız gerekebilir.

Rüyada mum çalmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek nasıl bir hayat sürdüreceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada dilek mumu görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada muma üflemek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada karanlıkta mum görmek maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada yanan mumu söndürmek mutluluğunun artacağına, hasret giderileceğine delalet eder.

Rüyada mum ve şamdan görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mum vermek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments