Rüyada çok sayıda mum görmek

Rüyada çok sayıda mum görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, yüzünün hep güleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kişinin fakirleşeceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok sayıda mum gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi herkesle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Rüyada çok sayıda mum görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, rahat bir hayata adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sönmeyen mum görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlıkta mum görmek sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına yorulur.

Rüyada mum söndüğünü görmek işlerin yavaşlayacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada muma üflemek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni mum görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, eşit davranılacağına delalettir.

Rüyada camide mum görmek bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yalnız hissetmeye işarettir.

Rüyada kına ve mum görmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments