Rüyada mezarda mum yakmak

Rüyada mezarda mum yakmak büyük bir ilgi ve değer göreceğine, şöhret ve hayır getireceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, adeta sinirden küplere bineceğine işarettir.

Rüyada mezarda mum yakmak gördüyseniz:

  • Size daha fazla hitap eden bir yöne doğru ilerliyorsunuz.

Rüyada mezarlıkta mum yakmak tüm evlatlarının da kendisi için çok hayırlı olacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda mum yakmak yeni siparişler alacağına, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta mumu yakmak yeni işler peşinde koşulacağına, iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide mum yakmak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada mumu yakmak aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine alamet eder.

Rüyada mumlar yakmak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına tabir olunur.

Rüyada türbede mum yakmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mum yakmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments