Rüyada mezarlık kazdığını görmek

Rüyada mezarlık kazdığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine inanılır.

Rüyada mezarlık kazdığını gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada eski mezar kazmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak bazı sıkıntılara düşeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kürekle mezar kazmak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada gömülü mezarı kazmak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada ölünün mezarını kazmak eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna mezar kazmak her türlü konforsa sahip olunacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek yetki ve söz sahibi olacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments