Rüyada mezarını kazdığını görmek

Rüyada mezarını kazdığını görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, kendini motive ederek, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, riske atılacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına yorulur.

Rüyada mezarını kazdığını gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada mezarını kazmak geleceğe daha umut dolu bakacağına, bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın mezarını kazmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bebek mezarı kazmak muradın yerine geleceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içine mezar kazmak hatalı yollara gireceğine, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işarettir.

Rüyada annenin mezarını kazmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına işarettir.

Rüyada mezar kazmak kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments