Rüyada eliyle mezar kazmak

Rüyada eliyle mezar kazmak malının, parasının ve canın güvende olacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eliyle mezar kazmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada eliyle mezar kazmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada eliyle toprak kazmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine yorulur.

Rüyada birini eliyle dövmek zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada eliyle balık tutmak aile içinde her şeyin yolunda olacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eliyle su içmek aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalettir.

Rüyada eliyle diş çıkarmak çalışıyorsa terfi alacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada eliyle yüzünü kapatmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini kendi eliyle çıkarmak yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments