Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar büyüyebilir, özenle uzak durulmasında fayda var.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşeni görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Rüyada kızının merdivenden düştüğünü görmek işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşürülmek mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına yorulur.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak işlerin sürekli büyüyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments