Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak beğenilen işlere imza atacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine, bereketin ve verimin hâkim olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kötü haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı en iyi şekilde yapmanız gerekiyor.

Rüyada merdivenden düşen birini kurtarmak kara kara düşünür olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada düşerken kurtarmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine alamet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak umutsuzluklarını geride bırakacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini düşerken kurtarmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine işarettir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, kazancında da artış meydana geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments