Rüyada koluna altın bilezikler takmak

Rüyada koluna altın bilezikler takmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, hatalı yollara sapılacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak gördüyseniz:

  • Yeni imkanlar size çok çekici bile görünseler şimdilik çekimser kalmanızda fayda var.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalettir.

Rüyada koluma altın bilezik takmak alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, yüksek bir makamı olacağına delalettir.

Rüyada altın bileziği koluna takmak masa başı bir işe girileceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments