Rüyada koluna burma bilezik takmak

Rüyada koluna burma bilezik takmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna burma bilezik takmak gördüyseniz:

  • Kimsenin kusursuz olmadığını unutmayın.

Rüyada koluna burma bilezik takmak olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada altın burma bilezik takmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada burma bilezik takmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, toparlanmasının da uzun süreceğine işarettir.

Rüyada altın burma bilezik görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada burma altın bilezik görmek maddi zarara uğrayacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burma bilezik almak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada burma bilezik taktığını görmek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada burma bilezik görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments