Rüyada birinin kafası kesilirken görmek

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, hayallerinin gerçek olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, canın derdine düşeceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine delalettir.

Rüyada birinin kafası kesilirken gördüyseniz:

  • Romantik veya yaratıcı girişimleriniz konusunda ne kadar ısrarcı olursanız ödülleriniz o kadar yüksek olabilir.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, farklı iş ortaklıklarına gireceğine delalet eder.

Rüyada kafasi kesilmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına delalettir.

Rüyada kafasının kesildiğini görmek huzuru yakalayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada koyunun kafasının kesildiğini görmek kısa süre içinde yalnız kalınacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına işarettir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments