Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, beddua ve ah alacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada kafa kesildiğini görmek maddi zarara gireceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek yokluğun biteceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalettir.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek daha fazla gelire kavuşacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına alamet eder.

Rüyada kafasi kesilmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafa kesilmesi görmek uğursuzluklar ve şanssızlıklarla dolu özel hayatın giderek içinden çıkılması zor bir durum haline geleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sarsılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments