Rüyada kafamın kesildiğini görmek

Rüyada kafamın kesildiğini görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, sebep olacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kafamın kesildiğini gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada birinin kafası kesilirken görmek elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin kafasının kesildiğini görmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek düşman malından yemeye, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına inanılır.

Rüyada kafa kesilmesi görmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, rızık ve kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafa kesildiğini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine yorulur.

Rüyada kafasi kesilmek bolluk ve bereket yakalayacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments