Rüyada kafasi kesilmek

Rüyada kafasi kesilmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, rızkın gittikçe azalacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasi kesilmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada atın kafasının kesildiğini görmek doğru iş ortaklığı yapacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafanın kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin kafasının kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi kafasının kesildiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine işarettir.

Rüyada kafamın kesildiğini görmek huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada kafasi kesilmek dertlerin bir anda sona ereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kafasını kesildiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kafa kesildiğini görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments