Rüyada birinin gözlerini mavi görmek

Rüyada birinin gözlerini mavi görmek başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Belli bir plan, taslak ya da düzenlemenin karşılığı olup olmadığı ya da karşılığını alıp alamayacağınız konusunu irdelemeniz gerekiyor.

Rüyada gözlerini mavi görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin gözlerini mavi görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada birini mavi gözlü görmek ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada tek mavi göz görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada gözlerinin mavi olduğunu görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bebek emzirmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü at görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments