Rüyada mavi gözlü at görmek

Rüyada mavi gözlü at görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, anne baba duası alınacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada mavi gözlü at gördüyseniz:

  • Verilecek sözler faydalı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mavi gözlü at görmek yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünü mavi görmek hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü kadın görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözünü mavi görmek büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada gözlerini mavi görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü olmak aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments