Rüyada birini mavi gözlü görmek

Rüyada birini mavi gözlü görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, dargınların barışacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Rüyada birini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya delalettir.

Rüyada mavi renkte göz görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü görmek sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bayan görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü sevgili görmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, başarılı ve kazançlı olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bir erkek görmek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek doğurmak çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü bir kadın görmek parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments