Rüyada gözlerini mavi görmek

Rüyada gözlerini mavi görmek helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada gözlerini mavi gördüyseniz:

  • Dikkatsiz olmanız veya gerçeklikten uzak düşünceler içerisine girmeniz önemli sonuçlar doğurabilir.

Rüyada sarışın mavi gözlü erkek görmek büyük atılımlar yapılacağına, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü at görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü olmak kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere yorulmaktadır.

Rüyada tek mavi göz görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada mavi gözlü sarı saçlı bebek görmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine delalettir.

Rüyada mavi göz görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına tabir olunur.

Rüyada kendi gözlerini mavi görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına işarettir.

Rüyada göz rengini mavi görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments