Rüyada boğazını kesildiğini görmek

Rüyada boğazını kesildiğini görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da kurumsal firmalarla ilgili konularda veya seyahatler esnasında ertelemeler ya da aksilikler yaşanabilir.

Rüyada boğazının kesilmesini görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada boğaz kesildiğini görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına işarettir.

Rüyada kendi boğazının kesildiğini görmek kötü günler geçireceğine, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boğaz kesilmesi görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızının boğazının kesildiğini görmek allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulur.

Rüyada eşinin boğazının kesildiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine yorulur.

Rüyada bıçakla boğazının kesildiğini görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments