Rüyada birinin bileğini kesmek

Rüyada birinin bileğini kesmek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, başarılarını arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarını değiştirmeye çalışarak zaman kaybetmemeye dikkat edin.

Rüyada el bileğini kesmek çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bileğini kesmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, umutsuzluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayak bileğini kesmek yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi bileğini kesmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, hafifleyeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada sol bileğini kesmek sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine yorulur.

Rüyada başkasının bileğini kesmek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, önünün kapanacağına inanılır.

Rüyada bileği kesmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, zaman bulmakta zorlanacağına delalet eder.

Rüyada birinin bileğini kesmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments