Rüyada birinin ayaklarını yıkamak

Rüyada birinin ayaklarını yıkamak markasını duyuracağına, borçlanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak hilekar ve zayıf tanıdığa, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına işarettir.

Rüyada suda ayaklarını yıkamak kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, parasının ve canın güvende olacağına işaret eder.

Rüyada ayak kiri yıkamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek ayağı yıkamak sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada camide ayak yıkamak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada babanın ayağını yıkamak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak her türlü konforsa sahip olunacağına, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments