Rüyada ayak kiri yıkamak

Rüyada ayak kiri yıkamak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayatından nefret duygusunu atacağına, başını yastığa daha rahat koyacağına rivayet eder.

Rüyada ayak kiri yıkamak gördüyseniz:

  • Akşama doğru alacağınız önemli bir haber üzerine yolculuğa çıkmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ayak kiri yıkamak büyük bir ortaklığa gireceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli ayak yıkamak anne baba ile ters düşüleceğine, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli elleri yıkamak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, başı dik, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin kirli çamaşırlarını yıkamak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerin aksayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kirli eli yıkamak ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına yorulur.

Rüyada kirli perde yıkamak ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kirli bardak yıkamak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada kirli gömlek yıkamak zorlukları ve dertleri de allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments