Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine delalettir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden ağzınızdan kaçıracağınız bazı sırlarınız ilerde, size karşı kullanılabilir.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin ayağını yıkamak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayaklarını yıkamak tüm sorunlarının biteceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada ölünün ayağını yıkamak en pahalı evlerde oturacağına, rızkının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada denizde ayak yıkamak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Rüyada suyla ayaklarını yıkamak sonra kendi işini kuracağına, hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada annenin ayaklarını yıkamak hayat standartlarının yüksek olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el ayak yıkamak maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, strese gireceğine, gergin olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments