Rüyada babanın ayağını yıkamak

Rüyada babanın ayağını yıkamak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada babanın ayağını yıkamak maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada el ayak yıkamak işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına delalet eder.

Rüyada derede ayaklarını yıkamak eşi ile problemler yaşayacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına işaret eder.

Rüyada birinin ayaklarını yıkadığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine yorulur.

Rüyada eşinin ayaklarını yıkamak işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına delalettir.

Rüyada denizde ayaklarını yıkamak herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının ayağını yıkadığını görmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ayaklarını yıkamak eline para geçeceğine, zor durumlarda kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments